volgorde:
play
Knots van een Noordzeehaai in aflevering twee van VIS TV

Fans van VIS TV kunnen aanstaande zondag genieten van een gloednieuw visavontuur met een zout smaakje. 

play
Promo VIS TV 2019 aflevering 1

Het aftellen is begonnen! Aanstaande zondag begint het nieuwe seizoen van VIS TV. Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk hier de promo van de eerste aflevering. 

 

play
VIS TV VLOG NOORWEGEN deel 1

In de VIS TV Vlog Winterspecial reizen Tamme en Daniel af naar Noorwegen. Aangekomen in Bergsfjord gaan ze de zee op. Vanaf de boot gaan ze achter hele grote vis aan! 

play
VIS TV 2019 knallend van start op zondag 6 januari

Trouwe fans van VIS TV kunnen vanaf zondag 6 januari 2019 elk weekend genieten van een spetterend, hagelnieuw seizoen vol prachtige vangsten. Na het afzwaaien van Ed Stoop is het programma in een íets ander jasje gestoken. Presentator Marco Kraal gaat in iedere aflevering met een andere vismaat op pad. De twaalf uitzendingen zijn iedere zondag om 09.30 uur op RTL 7 te zien.

play
Nieuwe VIS TV Vlog van Thom!

De nieuwe vlog van Thom is weer geweldig! In de Noord-Hollandse polderwateren jaagt onze supervlogger Thom op echte polderkarpers. Of het hem lukt? 

Kijk de vlog nu exclusief op www.vistvplus.nl of in de VIS TV PLUS app!

Lancering VIS TV Plus

Vanaf vandaag kan iedereen alle afleveringen van VIS TV, Studio VIS TV, VIS TV XL en Vissen is Cool GRATIS terugkijken op ons videoplatform VIS TV Plus, www.vistvplus.nl.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062