volgorde:
play
De Biesbosch

Zondag 1 januari begint het nieuwe seizoen van VIS TV. Marco, Daniel en Tamme reizen ook dit seizoen weer kris kras door Nederland. Ze zullen verschillende plekken aan doen waar mooie vissen te vangen zijn. Marco en Tamme trappen het nieuwe seizoen af in de Biesbosch. Hier gaan ze vissen op roofblei en winde.

Trailer VIS TV 2023

Zondag 1 januari start het nieuwe seizoen van VIS TV op RTL7.  Dan reizen Marco, Daniel en Tamme elke week met hun hengel door het land om nieuwe visavonturen te beleven.
Bekijk alvast de promo van dit gloednieuwe seizoen.

play
VIS TV XL 2022 aflevering 8

Zit jij aanstaande zondagochtend weer klaar voor VIS TV XL? In de achtste aflevering van dit seizoen vist presentator Daniël Weijers op roofvis op Nederlands grootste binnenwater: het IJsselmeer. Jan Willem Wijers gaat roofvissen met een bewoner van een zorghuis en diens begeleider.

play
VIS TV XL 2022 aflevering 7

In de zevende aflevering van VIS TV XL vist presentator Thom Beentjes op Limburgse riviervissen, bezoekt Jan Willem Weijers buitenbeurs Meerval Mania en gaat Tamme Smit op stap met een beroepsvisser.

play
VIS TV XL 2022 aflevering 6

Deze week in VIS TV XL gaat Daniel streetvissen in Zwolle, Thom maakt kennis met een onderzoek over PTSS en vissen en reist Tamme af naar het mooie Friesland om te gaan vliegvissen. Je ziet het deze zondag in VIS TV XL om 09:30. RTL7

play
VIS TV XL 2022 aflevering 5

Het vangen van zoveel mogelijk zeevissoorten staan komend weekend centraal in VIS TV XL. In de vijfde aflevering van het seizoen – te zien op zondagochtend 09:30 uur op RTL 7 – gaan de presentatoren ook bij een karperdokter langs.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062