Op het damesevent neemt Ties een kijkje hoe het bij de vissende vrouwen er aan toe gaat. VIS TV XL neemt morgenochtend een kijkje in de wereld van de vissende vrouwen.

Terwijl de vrouwen druk aan het vissen zijn tijdens het vrouwen vis event, doet Ties een rondje en vraagt de deelneemsters hoe het gaat.

(Foto: Frank van der Burg)

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vlog: Franse kanaal karpers

Ties is samen met zijn broer Koen een paar dagen in Frankrijk. Gewapend met zijn hengels en vlog camera  gaan zij achter de Franse karpers aan.

Topstekken voor de meerval

Tamme en Daniel hebben op de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder op roofvis en meerval gevist. Dit water is landelijk ingebracht dus met je VISpas mag je hier overal vissen...

play
Nieuwe vlog: Suptember!

In Friesland is het SUPtember! Tamme heeft zijn boot thuisgelaten om nu eens per sup, samen met zijn vismaat Werner, het water in en rond Dokkum af te vissen. 

play
VIS TV Extra - Meerval

Daniel en Tamme gaan samen vissen op de Ringvaart bij de Westeinderplassen. Ze beginnen de dag rustig met roofvissen en vissen al verticalend en werpend de kanten af en onder de brug door. Als de avond valt trekken ze de Ringvaart op, gewapend met een dikke tros dauwpieren als haakaas in de hoop de meerval te kunnen verleiden.

play
VIS TV How to Meerval

In deze nieuwe VIS TV How to geeft Daniel uitleg over de alle technieken voor het vissen op meerval.

play
VIS TV VLOG #22 - FRIESE SNOEKBAARS

Na het werk gaat Tamme nog even een paar uurtjes op snoekbaars vissen vanuit zijn boot. In de vlog bespreekt Tamme de ins en outs van de gebruikte techniek en behandelt hij hengels en kunstaas.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062