In Milsbeek aan rivier de Niers struinen Thom en Thijs het water af opzoek naar vis. Ze krijgen onverwachts bezoek van een kudde koeien die wel heel erg geinteresseerd zijn. 

GERELATEERDE BERICHTEN
play
vlog limburgse barbeel

In deze extra lange VIS TV VLOG trekt Thom naar het zuiden van het land om achter de Limburgse barbeel aan te gaan. Hij struint twee dagen lang de rivier af op zoek naar deze pracht vis. 

play
Vlog vliegvissen in Friesland

Jan Willem is, afgelopen gesloten seizoen, gaan vliegvissen op voorn. Bekijk de vlog nu. 

Beekvissen, roofvissen en feedervissen in VIS TV XL

Komende zondag staat alweer de achtste en laatste aflevering van VIS TV XL op de rol. De slotuitzending van dit seizoen zit boordevol leuke onderwerpen en belicht heel verschillende vistechnieken. Zo gaat Thom vliegvissen in de Limburgse beken, sluit Tamme zijn ‘Elfstedenvistocht’ af met roofvis en werpt Daniel zijn feederhengels uit aan de Amstel. Mis deze laatste aflevering van VIS TV XL niet en stem je televisie zondag om 09.00 uur af op RTL 7!

Vlokvissen, snoekbaarzen en feederen in vis tv xl

Na een weekend zonder VIS TV XL kun je komende zondag om 9.00 uur je televisie weer afstemmen op RTL 7. De zevende aflevering van VIS TV XL bevat een grote variatie aan onderwerpen. Marco gaat bijvoorbeeld witvissen met de drijvende broodkorst , Tamme pakt zijn feeder- én verticaalhengels erbij en Thom stapt aan boord bij een visgids.

play
Vissende dames
Op het damesevent neemt Ties een kijkje hoe het bij de vissende vrouwen er aan toe gaat. VIS TV XL neemt morgenochtend een kijkje in de wereld van de vissende vrouwen.

Terwijl de vrouwen druk aan het vissen zijn tijdens het vrouwen vis event, doet Ties een rondje en vraagt de deelneemsters hoe het gaat.

play
Samantha Steenwijk in VIS TV XL
Op het visevenement voor dames loopt Ties ook nog een bekende Nederlander tegen het lijf. Wat blijkt, Samantha Steenwijk is ook met regelmaat aan de waterkant te vinden!

 

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062