Trouwe fans van VIS TV kunnen vanaf zondag 6 januari 2019 elk weekend genieten van een spetterend, hagelnieuw seizoen vol prachtige vangsten. Na het afzwaaien van Ed Stoop is het programma in een íets ander jasje gestoken. Presentator Marco Kraal gaat in iedere aflevering met een andere vismaat op pad. De twaalf uitzendingen zijn iedere zondag om 09.30 uur op RTL 7 te zien.

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines komen in VIS TV 2019 aan bod. De ‘gasten’ van Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers met elk een eigen verhaal en specialisme. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten die de revue passeren, staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie. 



 

Humor en anarchie

Cabaretier, sportvisfanaat en VISblad-columnist Jochem Myjer heeft de eer om op zondag 6 januari het nieuwe seizoen af te trappen. Samen met Marco viste hij een dag lang vanuit de boot op de Benedenrivieren. De aflevering zit niet alleen vol spectaculaire vangsten, maar barst ook van de chaos, humor en anarchie – een absolute must see voor de VIS TV-fan.

 

Foto: Mark van der Zouw 

 

Ware monstervis

Ook in de navolgende afleveringen kunnen kijkers genieten van onvergetelijke visavonturen. Daarin besluipt Marco onder meer polderkarpers en gaat hij letterlijk naar de haaien aan de Noordzee. Andere disciplines in het nieuwe seizoen van VIS TV zijn barbeelvissen, feederen, zeebaarzen en streameren op snoek. In de allerlaatste aflevering komt een ware monstervis aan boord. 

Foto: Silvy Maatman

GERELATEERDE BERICHTEN
play
Vissen op witvis en snoek in de Biesbosch

In de alweer laatste aflevering van dit seizoen vissen Daniël en Marco op witvis en snoek in het mooie natuurgebied de Biesbosch.

play
Vissen op witvis in de polder en op het Gooimeer

In de een na laatste aflevering van het seizoen VIS TV 2024  vissen Daniël en Marco op witvis in de polder van Eemnes en daarna in het Gooimeer.

play
Vissen op zeelt in een eeuwenoud meertje in VIS TV

In de tiende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Marco en Tamme op in Friesland op een oud meertje, waar ze zeelt proberen te vangen.

play
Vissen op bot in de Waddenzee

In de negende aflevering van het seizoen VIS TV 2024 vissen Daniël en Tamme op het wad in de buurt van Den Helder, waar ze bot proberen te vangen.

play
Bellyboaten op meerval en snoekbaars in de Dieze

 de achtste aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 25 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op snoekbaars en meerval in de Dieze.

 

play
Vissen op roofvis en witvis aan de IJssel

In de zevende aflevering van dit seizoen vissen Marco en Tamme aan de IJssel waar ze hopen barbeel en snoekbaars te vangen.

Tangram Media
Tangram Media
Dijnselburgerlaan 1-18
3705 LP Zeist
030-6963062